PAKKETTEN PERSONAL TRAINING

Er zijn vier verschillende pakketten waaruit gekozen kan worden. Er is een speciaal pakket voor het “1 op 1” trainen, een DUO pakket voor twee personen en een pakket dat “small group” heet; hierbij wordt er getraind met drie of vier personen. Daarnaast maak ik gebruik van een speciaal “afval” pakket, deze heeft een duur van vier weken. Bekijk per pakket wat de mogelijkheden zijn en welke het beste aansluit bij jou!!


1 OP 1 PERSONAL TRAINING

Wij gaan samen werken aan het trainingsdoel met 100% aandacht voor jou! Na een eerste gesprek en het afnemen van een training assessment zullen we naar het uiteindelijke doel gaan werken. Ik zal je tijdens deze periode persoonlijk begeleiden, motiveren en corrigeren. Ik ben jouw “stok achter de deur” en sta altijd voor je klaar als je vragen hebt of als er zich problemen voordoen.

DUO PERSONAL TRAINING

Wil je graag trainen met je partner, vriend of vriendin? Kies dan voor DUO Personal Training. Deze training kan net zo uitdagend en intensief zijn als een individueel programma, maar de aandacht is verdeeld en door het samen te doen motiveer en stimuleer je elkaar! Het individuele doel blijft wel centraal en haalbaar!“

4 WEEKS AFVAL PERSONAL TRAINING:

Hoe frustrerend is het als je na weken van dieten en zweten op de weegschaal gaat staan en je weer geen gram bent afgevallen? Altijd al een aantal kilo’s kwijt gewild of net die laatste pondjes? Ik help je deze vier weken op weg qua sporten en voornamelijk met advies voor DE voeding op het juiste moment.

SMALL GROUP PERSONAL TRAINING:

Wel interesse in Personal Training, maar voor jou alleen te duur? In een groep wordt de aandacht verdeeld, maar zal het uiteindelijke individuele doel centraal blijven staan. Train gezellig met vrienden, familie of kennissen en kom samen een stuk verder in resultaat. Deze groepen bestaan uit maximaal vier personen.

Scroll to Top